Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O kokia laimė mus aplankė !
Autoriui didelis Ačiū !
Visada agurkus tarkuoju,sumaišau su krapais,laiškais ir druka,tik po to grietinė,kefyras,burokėliai,skaniausi būna,man,ilgiau pastovėją
@Diana Kai pradeda baltos putos virsti iš puado ir kai unitazas nusidažo raudona spalva, tada būna skaniausi štibaršciai
Tinka kukurūzai labai skanu
Eiliniai šaltibarščiai. Kas čia naujo ?
Niekinis straipsnelis :(
@Inga Nepatinka neskaityk
Debilu barsciai kas daro kefyro barscius besmegeniai???
Kas per nesąmonė jau gana kabinėtis kaip gaminti šaltibarščius visi jau tai žino.straipsnis apie nieką
Rymiekė labai neblogi šaltibarščiai
Tai kad čia klasikinis receptas. Neturit apie ką rašyt.
nieko naujo....ir šaltibarscius ir taip visi valgo su bulvem o ne su mesa
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų