REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Aš tikriausiai kiaušinius galėčiau valgyti kasdien (beveik taip ir darau), o atradusi, kad kiaušiniai puikiai dera su juoduoju česnaku nesiliauju taip gaminusi ir valgiusi. Šiandien greitai sumeistravau užtepėlę su kiaušiniu, kanapėmis ir juodojo česnako pudra. Skamba įdomiai? Tiesa šią užtepėlę ruošiau dar su šiltais, ką tik išvirtais kiaušiniais – buvo labai gardu, bet puikiai tiks ir iš anksto išvirti ir jau atvėsią kiaušiniai“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Aš tikriausiai kiaušinius galėčiau valgyti kasdien (beveik taip ir darau), o atradusi, kad kiaušiniai puikiai dera su juoduoju česnaku nesiliauju taip gaminusi ir valgiusi. Šiandien greitai sumeistravau užtepėlę su kiaušiniu, kanapėmis ir juodojo česnako pudra. Skamba įdomiai? Tiesa šią užtepėlę ruošiau dar su šiltais, ką tik išvirtais kiaušiniais – buvo labai gardu, bet puikiai tiks ir iš anksto išvirti ir jau atvėsią kiaušiniai“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 1–2. Užtruksite apie 5 min: 2 virti kiaušiniai; Apie 30 g fermentinio sūrio; Žiupsnis druskos; 1 v. š. majonezo; Pundelis svogūnų laiškų; 1 a. š. kanapių su juodojo česnako pudra, pabarstyti; Mėgstamos duonos, patiekti.

Kiaušinius nulupame ir sumaigome šakute, sūrį sutarkuojame, svogūnų laiškus pasmulkiname. Pagardiname druska ir maišome su majonezu. Paruoštą užtepėlę tepame ant duonos riekelių. Pabarstome kanapėmis su juodojo česnako pudra. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų