• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį ryte žiūrovus ir vėl linksmino šefai Gian Luca Demarko ir Ali Gadžijevas. Gian Luca pasidalijo jautienos nugarinės kepsnelių su gorgonzolos sūriu ir porto vynu bei lengvomis kaliaropės salotomis receptu, o Ali kvietė pačius žiūrovus pasigaminti naminius saldainius. O štai Daiva žiūrovams paruošė labai lengvą vieno kasnio šokoladinių pyragaičių receptą su vaniliniu maskarponės kremu. Pastarojo deserto receptą pateikiame jums šiame straipsnyje.

Šeštadienį ryte žiūrovus ir vėl linksmino šefai Gian Luca Demarko ir Ali Gadžijevas. Gian Luca pasidalijo jautienos nugarinės kepsnelių su gorgonzolos sūriu ir porto vynu bei lengvomis kaliaropės salotomis receptu, o Ali kvietė pačius žiūrovus pasigaminti naminius saldainius. O štai Daiva žiūrovams paruošė labai lengvą vieno kasnio šokoladinių pyragaičių receptą su vaniliniu maskarponės kremu. Pastarojo deserto receptą pateikiame jums šiame straipsnyje.

REKLAMA

JUMS REIKĖS:

Pyragui:

  • 190 g juodojo šokolado;
  • 80 g sviesto;
  • 3 kiaušinių;
  • 260 g farino cukraus;
  • 110 g miltų;
  • 1 arb. š. cinamono;
  • 1 arb. š. kepimo miltelių.

Kremui:

  • 2 dideli valg. š. maskarponės sūrio;
  • 200 g gietinėlės;
  • 0,5 valg. š. cukraus;
  • 0,5 vanilės ankšties.

Kaip gaminti pasakiško skonio šokoladinius pyragaičius, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Gardu Gardu“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 9 val. ryto per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDOS ĮRAŠĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų