REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prestižinės kulinarijos mokyklos „Le Cordon Bleu“ auklėtinis, garsiausias Lietuvos maisto šefas Liutauras Čeprackas dirbs naujo LNK šou „Skonis“ teisėju. Jis taps vienu iš keturių teisėjų, kurie didžiausiame kulinariniame šou ieškos geriausiai gaminančio lietuvio.

Prestižinės kulinarijos mokyklos „Le Cordon Bleu“ auklėtinis, garsiausias Lietuvos maisto šefas Liutauras Čeprackas dirbs naujo LNK šou „Skonis“ teisėju. Jis taps vienu iš keturių teisėjų, kurie didžiausiame kulinariniame šou ieškos geriausiai gaminančio lietuvio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Į savo komandą dalyvius rinksiuos vadovaudamasis savo skonio receptoriais. Kadangi pagal šou taisykles kandidatuojančio žmogaus nematysime, ragausime tik jo pagamintą maistą, rinksiuos tuos, kurie gamina skaniai. Man skanu tai, kas nebūtinai įmantru, bet teisingai paruošta ir nesugadinta“, - sako Liutauras.

REKLAMA

Ne tik aštriu peiliu, bet ir gerokai pagaląstu liežuviu Liutauras kerta: „Labiausiai šiame šou laukiu mėgėjų, kurie paprastai sugeba gaminti geriau nei profesionalai, nuobodžiai laiką leidžiantys savo niūriose tvankiose virtuvėse, gamindami prastą maistą. O mėgėjai gamina su aistra“.

Pats Liutauras „Skonyje“ teisėjauti sutiko vedinas smalsumo. „Kodėl gi ne, tai dar vienas gyvenimo nuotykis“, - šypsosi L. Čeprackas. Naujajame LNK šou jo konkurentais ir kolegomis taps dar trys teisėjai. Viena iš jų – kulinarinės knygos ir kulinarinio dienoraščio internete autorė Agnė Jagelavičiūtė. Šou ves Andrius Butkus. Į „Skonį“ užpildyta arti pusės tūkstančio anketų, netrukus prasidės atrankos.

REKLAMA
REKLAMA

„Norėčiau, kad šį šou laimėtų mėgėjas, kuris gamina su aistra ir išmokęs to savarankiškai. „Skonyje“ ir profesionalai, ir mėgėjai turi vienodas galimybes. Labai laukčiau čia ir profesionalų, jeigu jiems dalyvauti nesutrukdys ambicijos“, - sako prestižinės kulinarijos mokyklos „Le Cordon Bleu“ auklėtinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų