• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dalinuosi gardžia pusryčių idėja – karštų sumuštinių receptu. Bet tai nebūtinai pusryčių idėja, karštus sumuštinius patogu pasiimti į kelionę, tai gali būti kaip greitas užkandis. Mūsų šeimoje karštus sumuštinius su malonumu valgo nuo mažiausio iki didžiausio“, – rašo tinklaraščio Gamink su Audrone autorė.

„Dalinuosi gardžia pusryčių idėja – karštų sumuštinių receptu. Bet tai nebūtinai pusryčių idėja, karštus sumuštinius patogu pasiimti į kelionę, tai gali būti kaip greitas užkandis. Mūsų šeimoje karštus sumuštinius su malonumu valgo nuo mažiausio iki didžiausio“, – rašo tinklaraščio Gamink su Audrone autorė.

REKLAMA

Reikės: baltos forminės duonos (arba batono); mocarelos arba fermentinio sūrio; dešros (naudojau daktarišką dešrą); rauginto agurko; majonezo.

Karštų sumuštinių receptas

Dešrą, sūrį, agurką sutarkavau burokine trintuve ir pagardinau majonezu, išmaišiau. Ant baltos forminės duonos uždėjau paruošto įdaro.

Paruoštus sumuštinius sudėjau į kepimo skardą su kepimo popieriumi ir įdėjau kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ~ 15 min. (kepimo laiką reguliuokite pagal savo orkaitę). Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų