REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiek įmanydama stengiuosi atsivalgyti cukinijų dabar, kai pats jų derėjimo laikas, kol jos jaunos ir minkštutės ir vis dar nespėja peraugti. Šiandienos pietūs pikantiški cukinijų blynai su krabų lazdelėmis“, prieš kelerius metus tinklaraštyje rašė „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Kiek įmanydama stengiuosi atsivalgyti cukinijų dabar, kai pats jų derėjimo laikas, kol jos jaunos ir minkštutės ir vis dar nespėja peraugti. Šiandienos pietūs pikantiški cukinijų blynai su krabų lazdelėmis“, prieš kelerius metus tinklaraštyje rašė „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min: 0,5 cukinijos; 100 g krabų lazdelių; 2 kiaušiniai; 4 v. š. miltų; Pundelis laiškinių česnakų; 75 g fermentinio sūrio; Žiupsnis druskos; Aliejaus kepimui, pagal poreikį.

Cukinijų blynų receptas

Cukiniją sutarkuojame burokine tarka. Krabų lazdeles supjaustome nedideliais gabalėliais, laiškinius česnakus pasmulkiname.

Fermentinį sūrį sutarkuojame. Cukinijas sumaišome su krabų lazdelėmis, sūriu, mušame kiaušinius, beriame žalumynus, miltus, druską.

Masę gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Dedame šaukštu masės ir kepame blynus iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus. Valgome su grietine arba tiesiog vienus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų