REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atėjus rudeniui virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius pasidalino populiaraus lietuviško patiekalo – bulvių plokštainio – receptu. Tiesa, TV3 laidoje „Su Robertu lengviau“ šefas atskleidė, kad griežtai atsisako šį patiekalą vadinti tokiu vardu ir renkasi tradicinį „kugelio“ pavadinimą. R. Ščesnavičiaus kugelio receptas nustebins savo paprastumu, o paskanauti šio patiekalo norės tiek maži, tiek dideli.

Atėjus rudeniui virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius pasidalino populiaraus lietuviško patiekalo – bulvių plokštainio – receptu. Tiesa, TV3 laidoje „Su Robertu lengviau“ šefas atskleidė, kad griežtai atsisako šį patiekalą vadinti tokiu vardu ir renkasi tradicinį „kugelio“ pavadinimą. R. Ščesnavičiaus kugelio receptas nustebins savo paprastumu, o paskanauti šio patiekalo norės tiek maži, tiek dideli.

REKLAMA

Kugeliui reikės:

250 g kiaulienos išpjovos

300 g tarpšonkaulinės mėsos

2 vnt. svogūnų

3 kg bulvių

30 g džiūvesėlių

100 g pieno

2 vnt. kiaušinių

druskos pagal skonį

15 g vištienos sultinio miltelių

žiupsnelio juojųjų pipirų

Gaminimo eigą pamatykite vaizdo įraše recepto pradžioje.

Laidą „Su Robertu lengviau“ žiūrėkite kiekvieną sekmadienį 10:30 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Su Robertu lengviau“.

tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų