REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai kurie receptai būna tokie paprasti.. Ir taip seniai žinomi kone visiems. Tačiau ne visiems. Ir aš džiaugiuos galėdama pasinaudoti savo Mamos patirtimi bei išbandyti senus gerus jos gaminamus receptus. Toks yra ir šis.

REKLAMA
REKLAMA

Reikia:


  • 100ml alaus (naudojau šviesų)

  • 200g margarino

  • poros šaukštų cukraus

  • miltų tiek, kad tešla taptų tokia, kad būtų galima kočioti

  • kriaušių ir/arba marmeladinių saldainių


Gaminam:

Kriaušes ir/arba marmeladinius saldainius supjaustom nedideliais gabaliukais.

Alų sumaišom su margarinu, cukrum ir miltais. Iškočiojam, supjaustom platėjančiom juostelėm. Dedam po gabalėlį saldainio ir/arba kriaušės, užsukam.

Aptepę kiaušinio plakiniu dedam į kepimo popierium išklotą skardą. Kepam ~190C karščio orkaitėj kol viršus gražiai paruduoja.

Tokie paprasti sekmadieniniai sausainiukai jaukiai popietei prie arbatos puodelio.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų