• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 1 stiklinė sultinio (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.

Autorius: Silva

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 1 stiklinė sultinio (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.

Autorius: Silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų