Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- šiek tiek juodųjų alyvuogių
- 50 gramų pieno
- 1 vienetas žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame.
Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką.
Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- šiek tiek juodųjų alyvuogių
- 50 gramų pieno
- 1 vienetas žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame.
Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką.
Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą