REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek juodųjų alyvuogių
  • 50 gramų pieno
  • 1 vienetas žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame.
    Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką.
    Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges.
    Skanaus

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek juodųjų alyvuogių
  • 50 gramų pieno
  • 1 vienetas žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasirinktos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos. Sumalame.
    Keptuvėje, kurioje įkaitintas alyvuogių aliejus, apkepame smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką.
    Apkeptus svogūnus dedame į žuvies faršą, įmušame kiaušinį ir dedame džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Formuojame maltinukus ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įpiltas alyvuogių aliejus. Maltinukus vartome kepant. Baigiant kepti sutarkuojame fermentinį sūrį, įdedame majonezą ir viską išmaišome. Gautą masę dedame ant maltinukų, uždengiam dangčiu ir apkepam apie 2-4 min. Tada ant viršaus dedame griežinielį pomidoro ir alyvuoges.
    Skanaus

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų