REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek salierų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 600 gramų kiaulės prandinės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 10 vienetų baravykų
  • 50 gramų kiaulės šoninės (karšto rūkymo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitintoje keptuvėje su sviestu pakepinti susmulkintus svogūnus.
    Pakepinus svogūnus, sumaišyti juos viename dubenyje su susmulkintais virtais grybais, mažais kubeliais supjaustyta šonine, prieskoniais, žaliu kiaušiniu.
    Tuomet supjaustyti kiaulieną riekėmis, jas šiek tiek pamušti, pasūdyti bei pabarstyti pipirais.
    Ant išmuštų kiaulienos riekių uždėti paruošto įdaro, suvynioti pailgais ritinėliais ir aprišti siūlu, kad kepant bei troškinant nepasileistų.
    Gautus zrazus apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
    Apkepus patroškinti garuose.
    Jei norite, galite troškinti Jūsų mėgstamame padaže.
    Skanaus!

Autorius: Audronė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek salierų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 600 gramų kiaulės prandinės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 10 vienetų baravykų
  • 50 gramų kiaulės šoninės (karšto rūkymo)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitintoje keptuvėje su sviestu pakepinti susmulkintus svogūnus.
    Pakepinus svogūnus, sumaišyti juos viename dubenyje su susmulkintais virtais grybais, mažais kubeliais supjaustyta šonine, prieskoniais, žaliu kiaušiniu.
    Tuomet supjaustyti kiaulieną riekėmis, jas šiek tiek pamušti, pasūdyti bei pabarstyti pipirais.
    Ant išmuštų kiaulienos riekių uždėti paruošto įdaro, suvynioti pailgais ritinėliais ir aprišti siūlu, kad kepant bei troškinant nepasileistų.
    Gautus zrazus apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
    Apkepus patroškinti garuose.
    Jei norite, galite troškinti Jūsų mėgstamame padaže.
    Skanaus!

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų