REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
  • 2 česnakų (smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (šviežiai tarkuotas)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinis, plonai supjaustytas)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelis)
  • 1 valgomasis šaukštas kario
  • 1/4 arbatinio šaukštelio ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejų įkaitinti, sudėti svogūną, imbierą, pakepti, kol svogūnai suminkštės. Suberti kario miltelius, ciberžolę, česnaką ir pakepti pusę minutės, pastoviai maišant. Sudėti žiedinėliais išskirstytą žiedinį kopūstą, bulves, supjaustytas gabalėliais, apkepti apie 5 minutes, užpili pomidorų tyre (smulkinti konservuoti arba švieži pomidorai be odelių), užpilti vandeniu, pasūdyti, užvirinti ir uždengus palikti 15 minučių troškintis.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
  • 2 česnakų (smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (šviežiai tarkuotas)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas svogūnų (vidutinis, plonai supjaustytas)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelis)
  • 1 valgomasis šaukštas kario
  • 1/4 arbatinio šaukštelio ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aliejų įkaitinti, sudėti svogūną, imbierą, pakepti, kol svogūnai suminkštės. Suberti kario miltelius, ciberžolę, česnaką ir pakepti pusę minutės, pastoviai maišant. Sudėti žiedinėliais išskirstytą žiedinį kopūstą, bulves, supjaustytas gabalėliais, apkepti apie 5 minutes, užpili pomidorų tyre (smulkinti konservuoti arba švieži pomidorai be odelių), užpilti vandeniu, pasūdyti, užvirinti ir uždengus palikti 15 minučių troškintis.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų