Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- šiek tiek žemės riešutų (kapoti)
- 1 stiklinė grietinėlės (riebi, plakta)
- 1 ir 1/4 stiklinės sausainių (šokoladiniai, trupinti)
- šiek tiek pieniško šokolado
- 1/4 stiklinės sviesto (+ 1 šaukštas)
- 1 stiklinė sviesto (žemės riešutų)
- šiek tiek sviesto (žemės riešutų (išlydytas))
- 240 gramų sūris (grietinėlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainių trupinius sumaišyti su 0,25 stiklinės sviesto, paskleisti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir pakepinti apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Apkepinus, palikti atvėsti.
Viename dubenyje, iki vientisos masės išmaišyti grietinėlės sūrį, 1 stiklinę žemės riešutų sviesto, cukrų, vanilę ir 1 šaukštą minkšto sviesto.
Įmaišyti plaktą grietinėlę ir su 1 stiklinę pakepintų šokoladinių sausainių trupinių.
Viską apšlakstyti tirpintu šokoladu bei tirpintu žemės riešutų sviestu ir apibarstyti kapotais žemės riešutais bei likusiais šokoladinių sausainių trupiniai.
Pyragą gerai atšaldyti ir patiekti.
Pasigardžiuokime!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- šiek tiek žemės riešutų (kapoti)
- 1 stiklinė grietinėlės (riebi, plakta)
- 1 ir 1/4 stiklinės sausainių (šokoladiniai, trupinti)
- šiek tiek pieniško šokolado
- 1/4 stiklinės sviesto (+ 1 šaukštas)
- 1 stiklinė sviesto (žemės riešutų)
- šiek tiek sviesto (žemės riešutų (išlydytas))
- 240 gramų sūris (grietinėlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainių trupinius sumaišyti su 0,25 stiklinės sviesto, paskleisti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir pakepinti apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Apkepinus, palikti atvėsti.
Viename dubenyje, iki vientisos masės išmaišyti grietinėlės sūrį, 1 stiklinę žemės riešutų sviesto, cukrų, vanilę ir 1 šaukštą minkšto sviesto.
Įmaišyti plaktą grietinėlę ir su 1 stiklinę pakepintų šokoladinių sausainių trupinių.
Viską apšlakstyti tirpintu šokoladu bei tirpintu žemės riešutų sviestu ir apibarstyti kapotais žemės riešutais bei likusiais šokoladinių sausainių trupiniai.
Pyragą gerai atšaldyti ir patiekti.
Pasigardžiuokime!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą