REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė grybų (marinuoti ar virti)
  • 3 valgomieji šaukštai krienų (balti,tarkuoti)
  • 200 gramų grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai (kvapieji, malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė grybų (marinuoti ar virti)
  • 3 valgomieji šaukštai krienų (balti,tarkuoti)
  • 200 gramų grietinės
  • 1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai (kvapieji, malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinuotus grybus (labai skanu baravykai) smulkinti kiek galima smulkiau.
  2. Grietinę, druską, cukrų, pipirus (tris paskutinius paprastai dedu ir ragauju) gerai išplakti.
  3. Į paruoštą mišinį dėti krienus, maišyti. Pridėti smulkintus krapus, pilti citrinos sultis, pamaišyti. Pabaigoje sudėti smulkintus grybus ir išmaišyti. Labai tinka per naktį palikti šaldytuve.
  4. Tinka su virtomis bulvėmis (ir dar su lupenomis)!!! Tinka ir prie keptų bulvių, na o kam trūksta mėsytės, pritiks ir prie jos!!! Išbandyta net su ant laužo keptomis bulvėmis:)))

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų