REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 120 gramų pieniško šokolado
- 1 valgomasis šaukštas želatinos (pakelis)
- 175 mililitrai sulčių (arba kompotas (pvz. vyšnių))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite želatiną su sultimis ir palikite 10 min.
Ištirpinkite medų.
Ledukų ar kitokias formeles, kurias naudosite formuoti saldainiams, padėkite į šaldymo kamerą, kad saldainiai neprikibtų prie kraštų.
Supilkite sultis su ištirpinta želatina į puodą, supilkite medų ir maišant kaitinkite, kol gausis vientisa masė.
Paruoštą masę supilkite į atšaldytas formeles ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sustingusius saldainius aptepti ištirpintu šokoladu ir palikti, kad sustingtų šokoladas.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 120 gramų pieniško šokolado
- 1 valgomasis šaukštas želatinos (pakelis)
- 175 mililitrai sulčių (arba kompotas (pvz. vyšnių))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite želatiną su sultimis ir palikite 10 min.
Ištirpinkite medų.
Ledukų ar kitokias formeles, kurias naudosite formuoti saldainiams, padėkite į šaldymo kamerą, kad saldainiai neprikibtų prie kraštų.
Supilkite sultis su ištirpinta želatina į puodą, supilkite medų ir maišant kaitinkite, kol gausis vientisa masė.
Paruoštą masę supilkite į atšaldytas formeles ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Sustingusius saldainius aptepti ištirpintu šokoladu ir palikti, kad sustingtų šokoladas.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą