• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 25 gramai želatinos
  • 1 skardinė persikų ( konservuoti)
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti)
  • 1 vienetas obuolių
  • šiek tiek sulčių (( iš persikų ir ananasų skardinių))
  • šiek tiek vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 25 gramai želatinos
  • 1 skardinė persikų ( konservuoti)
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti)
  • 1 vienetas obuolių
  • šiek tiek sulčių (( iš persikų ir ananasų skardinių))
  • šiek tiek vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užmirkome vandenį iki išbrinks. Į dubenį nupilame sultys iš persikų ir ananasų skardinių, praskiedžiame vandenių iki norimo skonio bei kiekio. Formą, kurioje darysite želė sutepti aliejumi. Išbrinkusį želatiną kaitinti ant mažos ugnies iki visiškai ištirps. Ištirpintą želatiną sumaišyti su sultimis, viską perkošti per sietelį. Į formą įpilti tiek sulčių, kad nuo dugno būtu apie 0,5 cm. Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltu). Persikų puseles įpjauti juostelėmis ne iki galo ir sudėti apvertus gerąją pusią į apačią ant pirmo sustingusio želė sluoksnio. Iš obuolių išpjauti lapelius ir taipogi sudėti tarp persikų. Užpilti želė (vaisiai turėtu nepilnai pasidengti, neplaukioti jame). Įdėti į šaldymo kamerą iki sustings (žiūrėti, kad neužšaltu). Sudėti ananasų griežinėlius ir įpilti likusią žėlę, uždaryti dangteliu(nebūtina) ir dėti į šaldytuvą iki sustings. Sustingusią želė apversti ant lėkštės.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų