REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai želės
  • 100 gramų trešnių
  • 1 skardinė persikų (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai želės
  • 100 gramų trešnių
  • 1 skardinė persikų (konservuoti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Persikus supjaustome griežinėliais. Žėlę pagaminame kaip nurodyta pakuotėje tik pilame 3/4 nurodyto vandens kiekį. Formą sutepame aliejumi, kad lengviau būtu išimti žėlę. Sudedam persikus, supilame puse skystos želės ir dedame į šaldytuvą kol sustings. Vėliau sudedam trešnes ir supilame likusią žėlę. Pastatome šaltai, kol sustings.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų