REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų grietinėlės
  • 1 vienetas želatinos
  • 10 vienetų kiaušinių ((tušti lukštai))
  • 1 vienetas želės (persikų)
  • 1 vienetas želės (braškių)
  • 1 vienetas želės (citrinos)
  • 1 vienetas želės (aviečių)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų grietinėlės
  • 1 vienetas želatinos
  • 10 vienetų kiaušinių ((tušti lukštai))
  • 1 vienetas želės (persikų)
  • 1 vienetas želės (braškių)
  • 1 vienetas želės (citrinos)
  • 1 vienetas želės (aviečių)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasiruošiame kiaušinių lukštus. Atsargiai praduriame kiaušinių viršūnėles ir švirkštu ištraukiame kiaušinio baltymą ir trynį.
  2. Atskirai ištirpiname želė reikiamame vandens kiekyje. Tada pilame po 2 šaukštus pirmosios spalvos želė į kiekvieną kiaušinį. Įdedame į šaldytuvą ir palaukiame, kol pirmasis želė sluoksnis sustingsta. Po to pilame kito skonio želė. Ir vėl dedame į šaldytuvą ir paliekame sustingti antrajam sluoksniui.
  3. Trečiąjį sluoksnį darome iš želatinos ir grietinėlės. Želatiną išbrinkiname šiltoje grietinėlėje (vandens kiekis nurodytas ant želatinos pakuotės, mes vietoj vandens naudojame grietinėlę).
  4. 4-5 sluoksniai kartojame viską taip pat, kaip pirmuosius du.
  5. Kai kiaušiniai gerai sustingsta, atsargiai nulupame lukštą ir valgome.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų