Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek greipfruktų
- šiek tiek želės (įvairių skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gamindami želė vandens pilame trečdaliu mažiau, nei nurodyta ant želės pakelių.
Į stiklinius indelius pilame sluoksniais želė ir dedame po riekelę greipfruto. Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: želė, greipfrutas, poilsis šaldytuve. Kartojame tol, kol indeliai bus pilni.
Galime pilti vienos rūšies želė, galime skirtingų spalvų. Taip pat galime įdėti kitų vaisių: apelsinų, bananų, vynuogių, vyšnių.
Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek greipfruktų
- šiek tiek želės (įvairių skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gamindami želė vandens pilame trečdaliu mažiau, nei nurodyta ant želės pakelių.
Į stiklinius indelius pilame sluoksniais želė ir dedame po riekelę greipfruto. Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: želė, greipfrutas, poilsis šaldytuve. Kartojame tol, kol indeliai bus pilni.
Galime pilti vienos rūšies želė, galime skirtingų spalvų. Taip pat galime įdėti kitų vaisių: apelsinų, bananų, vynuogių, vyšnių.
Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą