REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 saujos špinatų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 200 gramų sparaginių pupelių
  • šiek tiek mėtų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti nepilnai.
    Alyvuogių aliejuje apkepinti susmulkintus svogūnus, sudėti ryžius, supilti vyną, patroškinti.
    Špinatus išvirti kartu su mėta ir sumalti su blenderiu.
    Pupeles išvirti (3 min.)
    Sumaišyti ryžius su šparaginėmis pupelėmis, špinatais, žiupsneliu smulkintos mėtos ir sviestu, apibarstyti tarkuotu sūriu, sudėti prieskonius, išmaišyti.

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 saujos špinatų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų baltojo vyno (sausas)
  • 50 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 200 gramų sparaginių pupelių
  • šiek tiek mėtų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti nepilnai.
    Alyvuogių aliejuje apkepinti susmulkintus svogūnus, sudėti ryžius, supilti vyną, patroškinti.
    Špinatus išvirti kartu su mėta ir sumalti su blenderiu.
    Pupeles išvirti (3 min.)
    Sumaišyti ryžius su šparaginėmis pupelėmis, špinatais, žiupsneliu smulkintos mėtos ir sviestu, apibarstyti tarkuotu sūriu, sudėti prieskonius, išmaišyti.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų