Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (su rozmarinais)
- 1.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 600 gramų vištiena (krūtinėlė)
- 1/4 stiklinės raudonojo vyno (portveinas)
- 1/4 stiklinės brendžio
- 500 gramų druskos (jūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite druską, pipirus, čiobrelius bei rozmarinus ir grūstus lauro lapelius su brendžiu bei vynu.
Pusę gauto mišinio sudėkite į dubenį, uždėkite vištienos krūtinėlę ir supilkite likusį prieskonių mišinį.
Uždenkite viską maistine plėvele ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
Po 12 valandų vištienos krūtinėlę nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, suvyniokite į marlę arba švarų rankšluostį ir padėkite dar 12 val. į šaldytuvą (jei norite, galite laikyti ir ilgiau).
Su šia vytinta vištiena galima pagaminti labai skanius sumuštinukus, kuriems papildomai dar reikės batono, česnakinio sviesto bei agurko.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (su rozmarinais)
- 1.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 600 gramų vištiena (krūtinėlė)
- 1/4 stiklinės raudonojo vyno (portveinas)
- 1/4 stiklinės brendžio
- 500 gramų druskos (jūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite druską, pipirus, čiobrelius bei rozmarinus ir grūstus lauro lapelius su brendžiu bei vynu.
Pusę gauto mišinio sudėkite į dubenį, uždėkite vištienos krūtinėlę ir supilkite likusį prieskonių mišinį.
Uždenkite viską maistine plėvele ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
Po 12 valandų vištienos krūtinėlę nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, suvyniokite į marlę arba švarų rankšluostį ir padėkite dar 12 val. į šaldytuvą (jei norite, galite laikyti ir ilgiau).
Su šia vytinta vištiena galima pagaminti labai skanius sumuštinukus, kuriems papildomai dar reikės batono, česnakinio sviesto bei agurko.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą