Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono (lazdelė)
- 1 kilogramas cukraus
- 3 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek muskato (maltas)
- 6 gramai vanilės
- 2 kilogramai vyšnių (be kauliukų)
- 6 vienetai vyšnių (lapai)
- 3 stiklinės degtinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į 3-jų litrų stiklainį suberti vyšnias, gvazdikėlius, vanilę, gabalėlį cinamono lazdelės, maltą muskatą ir vyšnių lapus.
Visą tai užberti cukrumi ir pastatyti į tamsią vietą dviems savaitėms. Po dviejų savaičių įpilti degtinę, uždaryti indą sandariai ir palikti nusistovėti 5-6 sav.
Po to stiklainio turinį perkošti, uogas išspausti,jų sultis supilti atgal į indą, gerai prafiltruoti ir išpilstyti į butelius.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono (lazdelė)
- 1 kilogramas cukraus
- 3 vienetai gvazdikėlių
- šiek tiek muskato (maltas)
- 6 gramai vanilės
- 2 kilogramai vyšnių (be kauliukų)
- 6 vienetai vyšnių (lapai)
- 3 stiklinės degtinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į 3-jų litrų stiklainį suberti vyšnias, gvazdikėlius, vanilę, gabalėlį cinamono lazdelės, maltą muskatą ir vyšnių lapus.
Visą tai užberti cukrumi ir pastatyti į tamsią vietą dviems savaitėms. Po dviejų savaičių įpilti degtinę, uždaryti indą sandariai ir palikti nusistovėti 5-6 sav.
Po to stiklainio turinį perkošti, uogas išspausti,jų sultis supilti atgal į indą, gerai prafiltruoti ir išpilstyti į butelius.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą