Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 0.5 vieneto česnakų (galvutėmis)
- 2 vienetai morkų
- 100 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 50 gramų žirnių (šaldyti žalieji)
- 1 vienetas vištienos širdelių (pakuotė)
- 200 gramų grietinėlės
- 15 gramų sviesto
- 1 vienetas sultinio (vištienos, kubeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Širdeles nuplaunam dedam i vandenį kartu su kubeliais. Kai vanduo užverda sudedam smulkiai supjaustytas bulves. Morkas sutarkuojam, supjaustom svogūną, supjaustom česnaką. Pavirę sudedam ryžius ir visą kitą verdam 20 min. Galų gale supilam grietinėlę, įdedam sviestą ir užverdam. Pagardinam prieskoniais.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 0.5 vieneto česnakų (galvutėmis)
- 2 vienetai morkų
- 100 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 50 gramų žirnių (šaldyti žalieji)
- 1 vienetas vištienos širdelių (pakuotė)
- 200 gramų grietinėlės
- 15 gramų sviesto
- 1 vienetas sultinio (vištienos, kubeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Širdeles nuplaunam dedam i vandenį kartu su kubeliais. Kai vanduo užverda sudedam smulkiai supjaustytas bulves. Morkas sutarkuojam, supjaustom svogūną, supjaustom česnaką. Pavirę sudedam ryžius ir visą kitą verdam 20 min. Galų gale supilam grietinėlę, įdedam sviestą ir užverdam. Pagardinam prieskoniais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą