• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 vienetas greipfruktų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kardamono (maltas)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 75 gramai apelsinų sulčių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek žaliųjų pipirų (malti)
  • 0.5 saujos svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite mėsą ir supjaustykite išilgai kepsneliais.
    Padenkite kiekvieną vištienos kepsnelį maistine plėvele ir pamuškite plaktuku.
    Apelsiną nuplaukite su soda, nutarkuokite žievelę ir susmulkinkite minkštimą.
    Greipfrutą taip pat nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite jo minkštimą.
    Vištienos kepsnelius įtrinkite druska, pipirais ir suvyniokite į juos apelsino minkštimą.
    Suktinukus apriškite siūlu.
    Kardamoną sumaišykite su krakmolu ir apvoliokite jame suktinukus.
    Ištirpinkite keptuvėje sviestą ir apkepkite vartant vištienos suktinukus.
    Suktinukams apkepus sumažinkite ugnį ir patroškinkite uždengę apie 5-10 min.
    Kol suktinukai troškinasi, pasiruoškite padažu.
    Greipfruto minkštimą ištrinkite per sietelį ir sudėkite į keptuvę.
    Į tą pačią keptuvę supilkite apelsinų sultis, suberkite cukrų, įpilkite 3 šaukštus vandens, suberkite miltus ir kaitinkite, kol gausis vientisa masė.
    Ištroškintus suktinukus sudėkite į lėkštes, apšlakstykite padažu ir apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 vienetas greipfruktų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis kardamono (maltas)
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 75 gramai apelsinų sulčių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek žaliųjų pipirų (malti)
  • 0.5 saujos svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite mėsą ir supjaustykite išilgai kepsneliais.
    Padenkite kiekvieną vištienos kepsnelį maistine plėvele ir pamuškite plaktuku.
    Apelsiną nuplaukite su soda, nutarkuokite žievelę ir susmulkinkite minkštimą.
    Greipfrutą taip pat nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite jo minkštimą.
    Vištienos kepsnelius įtrinkite druska, pipirais ir suvyniokite į juos apelsino minkštimą.
    Suktinukus apriškite siūlu.
    Kardamoną sumaišykite su krakmolu ir apvoliokite jame suktinukus.
    Ištirpinkite keptuvėje sviestą ir apkepkite vartant vištienos suktinukus.
    Suktinukams apkepus sumažinkite ugnį ir patroškinkite uždengę apie 5-10 min.
    Kol suktinukai troškinasi, pasiruoškite padažu.
    Greipfruto minkštimą ištrinkite per sietelį ir sudėkite į keptuvę.
    Į tą pačią keptuvę supilkite apelsinų sultis, suberkite cukrų, įpilkite 3 šaukštus vandens, suberkite miltus ir kaitinkite, kol gausis vientisa masė.
    Ištroškintus suktinukus sudėkite į lėkštes, apšlakstykite padažu ir apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų