REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ananasų (konservuoti, skardinė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3/4 stiklinės vyšnių (šaldytos)
  • 250 gramų vištos filė
  • 1/3 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto ((kepimui))
  • šiek tiek kario
  • 60 gramų kumpio (Parmos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome juostelėmis, įtriname pipirais, kariu, druska, užpilame grietinėle ir paliekame šaltai apie 15 min.
    Į parmos  kumpio juosteles įvyniojame pamarinuotas vištienos juosteles ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame į ją suktinukus, ananaso gabaliukus, šaldytas vyšnias ir kepiname vartydami suktinukus, kol jie gražiai apkepa.
    Tinka patiekti tiek kaip pagrindinį patiekalą, tiek kaip užkandį.
    Gero apetito!

Autorius: Justina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas ananasų (konservuoti, skardinė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3/4 stiklinės vyšnių (šaldytos)
  • 250 gramų vištos filė
  • 1/3 stiklinės grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto ((kepimui))
  • šiek tiek kario
  • 60 gramų kumpio (Parmos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustome juostelėmis, įtriname pipirais, kariu, druska, užpilame grietinėle ir paliekame šaltai apie 15 min.
    Į parmos  kumpio juosteles įvyniojame pamarinuotas vištienos juosteles ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame į ją suktinukus, ananaso gabaliukus, šaldytas vyšnias ir kepiname vartydami suktinukus, kol jie gražiai apkepa.
    Tinka patiekti tiek kaip pagrindinį patiekalą, tiek kaip užkandį.
    Gero apetito!

Autorius: Justina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų