REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
  • 1.5 stiklinės morkų (smulkintos)
  • 0.5 stiklinės salierų (stiebai, smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė žirnių (šaldyti)
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 stiklinė makaronų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
  • 1 valgomasis šaukštas sultinio (vištienos, granulės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną susmulkinti kubeliais ir pakepinti keptuvėje su aliejumi.
    Paskaninti vištieną druska.
    Sudėti į puodą pakepintą vištieną, salierus, smulkintą svogūną, česnaką, morkas, sultinio granules bei čiobrelius ir užpilti viską vandeniu.
    Puodą uždengti ir virti virš mažos ugnies apie 1 val., kol daržovės taps minkštos ir mėsa gerai išvirs.
    Tuomet sudėti žirnelius bei makaronus, uždengti ir virti apie 20 min., kol makaronai suminkštės.
    Patiekti šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Laimutė

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
  • 1.5 stiklinės morkų (smulkintos)
  • 0.5 stiklinės salierų (stiebai, smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė žirnių (šaldyti)
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 stiklinė makaronų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
  • 1 valgomasis šaukštas sultinio (vištienos, granulės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną susmulkinti kubeliais ir pakepinti keptuvėje su aliejumi.
    Paskaninti vištieną druska.
    Sudėti į puodą pakepintą vištieną, salierus, smulkintą svogūną, česnaką, morkas, sultinio granules bei čiobrelius ir užpilti viską vandeniu.
    Puodą uždengti ir virti virš mažos ugnies apie 1 val., kol daržovės taps minkštos ir mėsa gerai išvirs.
    Tuomet sudėti žirnelius bei makaronus, uždengti ir virti apie 20 min., kol makaronai suminkštės.
    Patiekti šiltą.
    Skanaus.

Autorius: Laimutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų