Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
- 1.5 stiklinės morkų (smulkintos)
- 0.5 stiklinės salierų (stiebai, smulkinti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė žirnių (šaldyti)
- 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
- 1 stiklinė makaronų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
- 1 valgomasis šaukštas sultinio (vištienos, granulės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną susmulkinti kubeliais ir pakepinti keptuvėje su aliejumi.
Paskaninti vištieną druska.
Sudėti į puodą pakepintą vištieną, salierus, smulkintą svogūną, česnaką, morkas, sultinio granules bei čiobrelius ir užpilti viską vandeniu.
Puodą uždengti ir virti virš mažos ugnies apie 1 val., kol daržovės taps minkštos ir mėsa gerai išvirs.
Tuomet sudėti žirnelius bei makaronus, uždengti ir virti apie 20 min., kol makaronai suminkštės.
Patiekti šiltą.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
- 1.5 stiklinės morkų (smulkintos)
- 0.5 stiklinės salierų (stiebai, smulkinti)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 stiklinė žirnių (šaldyti)
- 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
- 1 stiklinė makaronų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
- 1 valgomasis šaukštas sultinio (vištienos, granulės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną susmulkinti kubeliais ir pakepinti keptuvėje su aliejumi.
Paskaninti vištieną druska.
Sudėti į puodą pakepintą vištieną, salierus, smulkintą svogūną, česnaką, morkas, sultinio granules bei čiobrelius ir užpilti viską vandeniu.
Puodą uždengti ir virti virš mažos ugnies apie 1 val., kol daržovės taps minkštos ir mėsa gerai išvirs.
Tuomet sudėti žirnelius bei makaronus, uždengti ir virti apie 20 min., kol makaronai suminkštės.
Patiekti šiltą.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą