• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų ananasų (konservuoti)
  • 800 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • šiek tiek druskos
  • 80 mililitrų aliejaus (marinatui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (marinatui)
  • 200 mililitrų ananasų sulčių (marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų (marinatui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų ananasų (konservuoti)
  • 800 gramų vištos filė
  • 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • šiek tiek druskos
  • 80 mililitrų aliejaus (marinatui)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių (marinatui)
  • 200 mililitrų ananasų sulčių (marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų (marinatui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustome nedideliais kubeliais.
    Vištieną užpilame marinatu. Marinatas: aliejus sumaišytas su sultimis, prieskoniais (vištienai), SANTA MARIA baziliku ir sojos padažu.
    Marinuojame apie 4-5 valandas.
    Išsimarinavusius mėsos gabaliukus kartu su ananasų gabaliukais veriame ant iešmelių. Apibarstome druska ir kepame ant karštų žarijų ar orkaitėje.

Autorius: Jurga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų