Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai vištiena (krūtinėlė)
- 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui sumaišykite aliejų, citrinos sultis, išspaustą česnaką ir raudonėlį.
Vištienos krūtinėles supjaustyti kubeliais ir sudėjus į marinatą palikti šaltai per naktį.
Kitą dieną išsimarinavusius vištienos gabalėlius sumauti ant medinių iešmelių, pabarstyti druska bei pipirais ir pakaitinti apie 5 min. mikrobangų krosnelėje.
Baigti kepti grilyje.
Grilyje kepti apie 5-10 min., kol vištiena gražiai apskrunda ir tampa minkšta.
Iškepus patiekti su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai vištiena (krūtinėlė)
- 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui sumaišykite aliejų, citrinos sultis, išspaustą česnaką ir raudonėlį.
Vištienos krūtinėles supjaustyti kubeliais ir sudėjus į marinatą palikti šaltai per naktį.
Kitą dieną išsimarinavusius vištienos gabalėlius sumauti ant medinių iešmelių, pabarstyti druska bei pipirais ir pakaitinti apie 5 min. mikrobangų krosnelėje.
Baigti kepti grilyje.
Grilyje kepti apie 5-10 min., kol vištiena gražiai apskrunda ir tampa minkšta.
Iškepus patiekti su mėgstamomis daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą