REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (šviežias, lapai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • 2 vienetai paprikų (žalia)
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 litras sultinio (vištienos)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (provanso žolelės)
  • 20 gramų želatinos (Dr.Oetker)
  • 4 vienetai ančiuvių (filė)
  • 3 lašai tabasko padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilkite želatiną sultiniu ir palikite išbrinkti.
    Paprikas kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol suminkštės.
    Po to sudėkite paprikas į maišelį ir užrišę palaikykite 15-20 minučių - bus lengviau nulupti.
    Supjaustykite paprikas juostelėmis.
    Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais, provanso žolelėmis bei pipirais ir iškepkite keptuvėje.
    Ištirpintą želatiną supilkite į sultinį.
    Į sultinį supilkite brendį, apelsino sultis bei tabaską ir įberkite druskos, jei reikia, bei pipirų. Tirpalas turi būti aštroko skonio, nes drebučiams stingstant jis švelnėja.
    Į pailgą formą įpilkite truputį tirpalo ir sustingdykite.
    Sluoksniais dėkite ančiuvius, vištieną, papriką, bazilikų lapelius, kiekvieną sluoksnį užpilkite želatina ir stingdinkite.
    Kai sustings, formą kelioms sekundėms panardinkite į karštą vandenį ir apverskite į lėkštę.
    Skanaus.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (šviežias, lapai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • 2 vienetai paprikų (žalia)
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas apelsinų sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 litras sultinio (vištienos)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (provanso žolelės)
  • 20 gramų želatinos (Dr.Oetker)
  • 4 vienetai ančiuvių (filė)
  • 3 lašai tabasko padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilkite želatiną sultiniu ir palikite išbrinkti.
    Paprikas kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol suminkštės.
    Po to sudėkite paprikas į maišelį ir užrišę palaikykite 15-20 minučių - bus lengviau nulupti.
    Supjaustykite paprikas juostelėmis.
    Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais, provanso žolelėmis bei pipirais ir iškepkite keptuvėje.
    Ištirpintą želatiną supilkite į sultinį.
    Į sultinį supilkite brendį, apelsino sultis bei tabaską ir įberkite druskos, jei reikia, bei pipirų. Tirpalas turi būti aštroko skonio, nes drebučiams stingstant jis švelnėja.
    Į pailgą formą įpilkite truputį tirpalo ir sustingdykite.
    Sluoksniais dėkite ančiuvius, vištieną, papriką, bazilikų lapelius, kiekvieną sluoksnį užpilkite želatina ir stingdinkite.
    Kai sustings, formą kelioms sekundėms panardinkite į karštą vandenį ir apverskite į lėkštę.
    Skanaus.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų