REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien namai kvepia kepama vištiena, marinuota česnaku ir barbekiu padažu“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Šiandien namai kvepia kepama vištiena, marinuota česnaku ir barbekiu padažu“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: vištienos blauzdelių, bulvių, morkų, bulvių prieskonių + druskos

Marinatui naudojau: vištienos prieskonius, saldžiosios paprikos prieskonius, sojų padažą, barbekiu padažą, džiovintą česnaką; pipirų ir druskos

Vištienos blauzdelių receptas

Vištienos blauzdeles nuploviau, nusausinau ir įtryniau sausais prieskoniais (vištienos, paprikų prieskoniais, česnaku, pipirais ir druska). Dubenyje sumaišiau sojų ir barbekiu padažus.

Juo užpyliau vištienos blauzdeles, krestelėjau, kad blauzdelės pasidengtų padažu, uždengiau maistine plėvele ir palikau marinuotis šaldytuve nakčiai.

Bulves pagardinau bulvių prieskoniais, druska, apšlaksčiau aliejumi. Į kepimo skardą patiesiau kepimo popierių ir sudėjau vištienos blauzdeles, bulves ir griežinėliais pjaustytas morkas. Kepiau įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje ~ 5060 min.

P.s. Skonis – superinis, blauzdelių mėsa minkšta ir sultinga, žodžiu 10 balų. svarbiausia jokio tupinėjimo prie viryklės. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų