Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplaukite vištienos krūtinėles, padalinkite kiekvieną jų į 2 dalis ir pamuškite.
Tuomet supjaustykite vištieną mažesniais gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais bei kario prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis ir, sudėjus į dubenį, padėkite 3-4 val. į šaldytuvą.
Svogūną nulupkite, smulkiai sukapokite ir pakepinkite apie 2-3 min. keptuvėje su aliejumi.
Tuomet į keptuvę su svogūnu sudėkite susmulkintus pievagrybius, pabarstykite druska bei pipirais ir pakepinkite apie 10 min.
Širdies formos kepimo formą išklokite folija, patepkite aliejumi ir sudėkite į ją vištieną bei su svogūnu pakepintus pievagrybius.
Sumaišykite majonezą su susmulkintu česnaku, petražolėmis bei krapais ir supilkite į kepimo formą.
Viską apibarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Puoškite savo nuožiūra.
Patiekite šiltą.
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplaukite vištienos krūtinėles, padalinkite kiekvieną jų į 2 dalis ir pamuškite.
Tuomet supjaustykite vištieną mažesniais gabalėliais, apibarstykite druska, pipirais bei kario prieskoniais, apšlakstykite citrinų sultimis ir, sudėjus į dubenį, padėkite 3-4 val. į šaldytuvą.
Svogūną nulupkite, smulkiai sukapokite ir pakepinkite apie 2-3 min. keptuvėje su aliejumi.
Tuomet į keptuvę su svogūnu sudėkite susmulkintus pievagrybius, pabarstykite druska bei pipirais ir pakepinkite apie 10 min.
Širdies formos kepimo formą išklokite folija, patepkite aliejumi ir sudėkite į ją vištieną bei su svogūnu pakepintus pievagrybius.
Sumaišykite majonezą su susmulkintu česnaku, petražolėmis bei krapais ir supilkite į kepimo formą.
Viską apibarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Puoškite savo nuožiūra.
Patiekite šiltą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą