Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek rozmarino
- 1 kilogramas vištienos blauzdelių
- 500 mililitrų alaus (tamsus)
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną įtrinkite prieskonių mišiniu, užpilkite alumi ir marinuokite apie 1-2 valandas.
Po to sudėkite vištieną į kepimo formą.
Į kepimo formą, šalia vištienos, sudėkite supjaustytas citrinas, smulkintą rozmarino šakelę.
Kepkite apie 45 minutes 185-195° C laipsnių orkaitėje.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek rozmarino
- 1 kilogramas vištienos blauzdelių
- 500 mililitrų alaus (tamsus)
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną įtrinkite prieskonių mišiniu, užpilkite alumi ir marinuokite apie 1-2 valandas.
Po to sudėkite vištieną į kepimo formą.
Į kepimo formą, šalia vištienos, sudėkite supjaustytas citrinas, smulkintą rozmarino šakelę.
Kepkite apie 45 minutes 185-195° C laipsnių orkaitėje.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą