• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja sezamo sėklų (sėklos)
  • 400 gramų vištos filė (krūtinėlė)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (paukštienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garnyrui reikės:
    2 nedidelių cukinijų
    svogūno
    2 česnako skiltelių
    100 g vyšninių pomidoriukų
    mažo indelio konservuotų pomidorų be odelių
    druskos pagal skonį
    maltų juodųjų pipirų
    cukraus
    aliejaus (kepti)

    Pirmiausia plonomis juostelėmis supjaustykite vištienos krūtinėlę. Juosteles pagardinkite prieskoniais, apibarstykite sezamų sėklomis, pakepkite keptuvėle ir šiltai padėkite.
    Garnyro ruošimas: česnakus ir svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite įkaitintame aliejuje.
    Cukiniją su žievele (jeigu žievelė sukietėjusi, nulupkite) pjaustykite kubiukais, pomidoriukus perpjaukite per pusę. Į keptuvę su svogūnais supilkite koservuotus pomidorus, sumeskite cukinijų kubiukus ir per pusę perpjautus pomidoriukus. Pasūdykite, paskaninkite prieskoniniais žalumynais, pipirais, cukrumi ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 min.
    Garnyrą atskirame indelyje tiekite su karštais vištienos gabalėliais ir prancūziškos duonos skrebučiais.

Autorius: Lijana D.

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja sezamo sėklų (sėklos)
  • 400 gramų vištos filė (krūtinėlė)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (paukštienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garnyrui reikės:
    2 nedidelių cukinijų
    svogūno
    2 česnako skiltelių
    100 g vyšninių pomidoriukų
    mažo indelio konservuotų pomidorų be odelių
    druskos pagal skonį
    maltų juodųjų pipirų
    cukraus
    aliejaus (kepti)

    Pirmiausia plonomis juostelėmis supjaustykite vištienos krūtinėlę. Juosteles pagardinkite prieskoniais, apibarstykite sezamų sėklomis, pakepkite keptuvėle ir šiltai padėkite.
    Garnyro ruošimas: česnakus ir svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite įkaitintame aliejuje.
    Cukiniją su žievele (jeigu žievelė sukietėjusi, nulupkite) pjaustykite kubiukais, pomidoriukus perpjaukite per pusę. Į keptuvę su svogūnais supilkite koservuotus pomidorus, sumeskite cukinijų kubiukus ir per pusę perpjautus pomidoriukus. Pasūdykite, paskaninkite prieskoniniais žalumynais, pipirais, cukrumi ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 min.
    Garnyrą atskirame indelyje tiekite su karštais vištienos gabalėliais ir prancūziškos duonos skrebučiais.

Autorius: Lijana D.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų