REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjaustome kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai juos pamušame. Pabarstome prieskoniais, sudedame į dubenį ir paliekame pasimarinuoti 30 min.
 - Vištienos gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
 - Sutarkuojame fermentinį sūrį.
 - Ant iškepusių vištienos kepsnelių dedame po ananasų griežinėlį, o ant viršaus majonezo ir tarkuoto sūrio masę ir pabarstom supjaustytom alyvuogėm.
 - Vištienos kepsneliai su ananasais užkepami orkaitėje, kol išsilydo sūris.
 - Garnyruoju su ryžiais ir salotomis :)
 - Skanaus!!!:)
 
REKLAMA
 
  
