REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai nuostabaus skonio vištų filė korėjietiškai. Sojų padažas ir sezamų aliejus suteikia išskirtinį kvapą ir skonį. Jei nesinori kepti mėsos keptuvėje - galima ją apkepti orkaitėje. Taip pat jeigu patinka svogūnai - galima jų dėti 20 g ir svogūnų laiškų, jei norisi. Ryžių actą galima pakeisti ryžių vynu, o jalapenų padažą marinuotomis "chalapomis".

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištos filė
  • 3 vienetai kriaušių
  • 60 mililitrų sojos padažo
  • 30 mililitrų ryžių acto
  • 3 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai jelapenų (padažo)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 3 skiltelės česnakų
  • 15 mililitrų sazemų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 2 žiupsneliai sezamo sėklų
  • 2 žiupsneliai malti juodieji pipirai

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinti česnakus, nulupti ir sutarkuoti kriaušes. Visus ingredientus sumaišyti ir supjausčius mėsą ją sudėti į indą su pasigamintu marinatu. Tuomet pusvalandžiui dėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
  2. Vištieną gerai iškepti ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus. Tada išimti, o likusį skystį kaitinti dar 2-3 min. Juo apšlakstyti vištieną.
  3. Patiekti pabarsčius sezamų sėklomis ir ryžiais.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų