INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištiena
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 400 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą supjaustyti porcijomis. Gardinti druska, pipirais. Palikti marinuotis.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Vištieną apkepti keptuvėje, svieste. Mėsai baigiant kepti , dėti svogūnus. Kepti, kol svogūnai taps skaidrios spalvos. Dėti grietinės ir troškinti 15 min., uždengus dangčiu.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų vištiena
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 400 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą supjaustyti porcijomis. Gardinti druska, pipirais. Palikti marinuotis.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Vištieną apkepti keptuvėje, svieste. Mėsai baigiant kepti , dėti svogūnus. Kepti, kol svogūnai taps skaidrios spalvos. Dėti grietinės ir troškinti 15 min., uždengus dangčiu.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI