Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės ananasų (konservuoti, smulkiais gabaliukais)
- 3 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (trintas)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas paprikų
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 4 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 0.5 stiklinės riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti česnakus, medų, sojos padažą ir imbierą.
Vištos krūtinėles sudėti į keptuvę, aplaistyti 2 šaukštais paruošto padažo.
Troškinti apie 10 min, kol suminkštės mėsa, pastoviai aplaistant padažu.
Ananasų gabaliukus kartu su sirupu sumaišyti su pjaustytais žaliais svogūnėliais ir supjaustyta kubeliais paprika, užpilti likusiu česnakų padažu.
Padažą pavirti 2 min., sudėti smulkintus riešutus ir patiekti ant stalo prie mėsos.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės ananasų (konservuoti, smulkiais gabaliukais)
- 3 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (trintas)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas paprikų
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 4 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 0.5 stiklinės riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti česnakus, medų, sojos padažą ir imbierą.
Vištos krūtinėles sudėti į keptuvę, aplaistyti 2 šaukštais paruošto padažo.
Troškinti apie 10 min, kol suminkštės mėsa, pastoviai aplaistant padažu.
Ananasų gabaliukus kartu su sirupu sumaišyti su pjaustytais žaliais svogūnėliais ir supjaustyta kubeliais paprika, užpilti likusiu česnakų padažu.
Padažą pavirti 2 min., sudėti smulkintus riešutus ir patiekti ant stalo prie mėsos.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą