• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • Įdarui:
  • 100 gramų lašinių
  • 400 gramų kiaulienos ((plaučiai), virti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė vandens
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • Įdarui:
  • 100 gramų lašinių
  • 400 gramų kiaulienos ((plaučiai), virti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų produktų išminkyti tešlą, iškočioti lakštą, pasidaryti norimo skritulius.
  2. Plaučiukus išvirti, sumalti. Lašinukus pjaustyti ir pakepinti juose smulkintą svogūną, įmaišyti prieskonius, viską išmaišyti.
  3. Ant kiekvieno paruošto skritulio dėti po šaukštelį įdaro, užlenkti kraštus norimai formai įgauti ir padaryti virtinuką. Virti pasūdytame vandenyje,dėti į verdantį vandenį.Skanu su spirgučiais,grietine.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų