REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • 1 žiupsnelis vištiena ( (virta) )
  • 1 žiupsnelis paprikų ((virta))
  • 1 žiupsnelis žirnių ((konservuoti))
  • 1 žiupsnelis morkų ( (virta))
  • 1 žiupsnelis petražolių ( (šviežios) )
  • 200 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis želatinos
  • 1 žiupsnelis vištiena ( (virta) )
  • 1 žiupsnelis paprikų ((virta))
  • 1 žiupsnelis žirnių ((konservuoti))
  • 1 žiupsnelis morkų ( (virta))
  • 1 žiupsnelis petražolių ( (šviežios) )
  • 200 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užpilti nedideliu kiekiu (mažaug stikline (200 ml) virinto vandens, palikti išbrinkti. Tuo metu vištieną išsivirti su prieskoninėmis žolelėmis ir morkomis, bei paprika.
  2. Vištieną suplėšyti, morkas ir paprika supjaustyti ir sudėti į formeles. Apipilti išbrinkinta ir sultinyje, kur virė vištiena, ištirpinta želatina. Pastatyti šaltai, kad sustingtų. Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų