Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų agurkų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 15 gramų porų
- 250 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 10 vienetų batono (riekės)
- 70 gramų majonezo
- 250 gramų varškės
- šiek tiek prieskonių (Vegeta)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Skrudintuvėje (arba orkaitėje) pasiskrudiname 10 riekelių batono.
Jas supjaustome trikampėliais (iš vienos riekės turi gautis ~4 trikampėliai)
Varškę su majonezu, trintu česnaku, krapais ir visais prieskoniais sutriname iki vientisos masės.
Kumpelį susipjaustome kuo plonesniais griežinėliais (dedant ant sumuštinuko reikės susukti į tubelę).
Agurką susipjaustyti taip pat kuo smulkesniais griežinėliais.
Porą - šiaudeliais.
Varškę tepame ant batono trikampėlių, susuktą kumpelio tubelę dedame ant sumuštinuko ir pritvirtiname krapštuku.
Puošiame su agurkėliais ir poriukais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų agurkų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 15 gramų porų
- 250 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
- 10 vienetų batono (riekės)
- 70 gramų majonezo
- 250 gramų varškės
- šiek tiek prieskonių (Vegeta)
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Skrudintuvėje (arba orkaitėje) pasiskrudiname 10 riekelių batono.
Jas supjaustome trikampėliais (iš vienos riekės turi gautis ~4 trikampėliai)
Varškę su majonezu, trintu česnaku, krapais ir visais prieskoniais sutriname iki vientisos masės.
Kumpelį susipjaustome kuo plonesniais griežinėliais (dedant ant sumuštinuko reikės susukti į tubelę).
Agurką susipjaustyti taip pat kuo smulkesniais griežinėliais.
Porą - šiaudeliais.
Varškę tepame ant batono trikampėlių, susuktą kumpelio tubelę dedame ant sumuštinuko ir pritvirtiname krapštuku.
Puošiame su agurkėliais ir poriukais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą