INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 2 kiaušinių (trynys)
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 125 gramai sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Persijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais, pridėti kiaušinio trynius, ištirpintą sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų. Greitai suminkyti į vientisą tešlą ir 30 minučių padėti į šaldytuvą. 
 Ant pabarstyto miltais paviršiaus tešlą iškočioti 0,5 centimetro storio sluoksniu. Formelėmis išspausti arba peiliu supjaustyti įvairias figūrėles. Mentele perdėti ant kepimo skardos, įkelti į įkaitusią oprkaititę ir 8-10 minučių kepti, kol gražiai pagels.
REKLAMA
 
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 