REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek petražolių (šaknis)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek veršienos (kaulas)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Čia radau anglišką veršienos sriubą ir persidariau į lietuvišką virtuvę. Štai kas gavosi:
    Sultinys: veršienos kaulas su mėsa, petražolės šaknis, morka, svogūnas mažas, kvapieji ir juodieji pipirai, lauro lapeliai, druska.
    Bulvės, pievagrybiai, sviestas, mažas svogūnas, miltai.

    Sultinį virti, kol nugaruos vanduo per du pirštus. Perkošti, išvirusias morkas, petražolės šaknį, mėsą ir svogūnus pertrinti ir dėti į sultinį.
    Bulves supjaustyti smulkiais kubeliais. Ant įkaitinto sviesto pakepti susmulkintus svogūnus, dėti pievagrybių gabaliukus, patroškinti. Dėti miltų ir apkepus pilti į sriubą. Virti, kol bulvės suminkštės.
    Tinka su grietinyte.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • šiek tiek morkų
  • šiek tiek petražolių (šaknis)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek veršienos (kaulas)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Čia radau anglišką veršienos sriubą ir persidariau į lietuvišką virtuvę. Štai kas gavosi:
    Sultinys: veršienos kaulas su mėsa, petražolės šaknis, morka, svogūnas mažas, kvapieji ir juodieji pipirai, lauro lapeliai, druska.
    Bulvės, pievagrybiai, sviestas, mažas svogūnas, miltai.

    Sultinį virti, kol nugaruos vanduo per du pirštus. Perkošti, išvirusias morkas, petražolės šaknį, mėsą ir svogūnus pertrinti ir dėti į sultinį.
    Bulves supjaustyti smulkiais kubeliais. Ant įkaitinto sviesto pakepti susmulkintus svogūnus, dėti pievagrybių gabaliukus, patroškinti. Dėti miltų ir apkepus pilti į sriubą. Virti, kol bulvės suminkštės.
    Tinka su grietinyte.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų