INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių (virtos)
 - šiek tiek cukraus
 - šiek tiek juodųjų pipirų
 - 1 stiklinė lazdyno reišutų
 - 500 gramų obuolių
 - 1 vienetas kiaušinių (virtas)
 - 1 valgomasis šaukštas acto
 - 0.5 stiklinės baltojo vyno
 - 100 gramų majonezo
 - šiek tiek druskos
 - 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomi kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama šiek tiek cukraus. Salotos sudedamos į salotinę, užpilamos majonezu, pabarstoma druskos, cukraus, pipirų, užpilama acto, citrinos sulčių, aliejaus, vyno.
 
REKLAMA
 
  
