REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų jogurto (didesnis indelis, braškinis)
  • 400 gramų braškių (šviežios)
  • 1 vienetas želės (braškinė, pakuotė)
  • 1 vienetas biskvitų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagaminame želė, palaukiame kol ji pravės ir į ją sudedame perpus perpjautas braškes. Masę dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.

    Ant sustingusios želė su braškėmis pilame į jogurtą supiltą želatiną, kurią išbrinkinau ir ištirpdžiau garų vonelėje (į šią masę galime įdėti smulkiai pjaustytų braškių).

    Kai šią masę užpilame ant želė ant jos dėliojame plonai pjaustytą vyniotinį ar biskvitą. Jį įmerkiame į masę, jog persigertų biskvitas.

    Tortą paliekame šaldytuve kol sustings

Autorius: Diana

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų jogurto (didesnis indelis, braškinis)
  • 400 gramų braškių (šviežios)
  • 1 vienetas želės (braškinė, pakuotė)
  • 1 vienetas biskvitų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagaminame želė, palaukiame kol ji pravės ir į ją sudedame perpus perpjautas braškes. Masę dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.

    Ant sustingusios želė su braškėmis pilame į jogurtą supiltą želatiną, kurią išbrinkinau ir ištirpdžiau garų vonelėje (į šią masę galime įdėti smulkiai pjaustytų braškių).

    Kai šią masę užpilame ant želė ant jos dėliojame plonai pjaustytą vyniotinį ar biskvitą. Jį įmerkiame į masę, jog persigertų biskvitas.

    Tortą paliekame šaldytuve kol sustings

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų