Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 160 gramų cukraus
- 250 gramų persikų (konservuoti)
- 5 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
- 1 kilogramas varškės
- 130 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų pudingo (vanilinis)
- 20 mililitrų sulčių (citrinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsukti iki purios masės sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Palengva į sviesto masę sudėti varškę, įmušti kiaušinius, supilti šviežiai spaustas citrinos sultis.
Sumaišyti manų kruopas su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir subėrus į jau turimą varškės, sviesto ir kitų ingredientų masę viską gerai išmaišyti.
Tešlą dėti į kepimo skardą, į tešlą sukaišioti nuvarvintas konservuotas persikų puseles (jei norite galite supjaustyti persikus smulkiau) ir kepti maždaug 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Skanu ir labai sotu ;)
INGREDIENTAI:
- 160 gramų cukraus
- 250 gramų persikų (konservuoti)
- 5 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
- 1 kilogramas varškės
- 130 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų pudingo (vanilinis)
- 20 mililitrų sulčių (citrinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsukti iki purios masės sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Palengva į sviesto masę sudėti varškę, įmušti kiaušinius, supilti šviežiai spaustas citrinos sultis.
Sumaišyti manų kruopas su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir subėrus į jau turimą varškės, sviesto ir kitų ingredientų masę viską gerai išmaišyti.
Tešlą dėti į kepimo skardą, į tešlą sukaišioti nuvarvintas konservuotas persikų puseles (jei norite galite supjaustyti persikus smulkiau) ir kepti maždaug 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Skanu ir labai sotu ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą