REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 160 gramų cukraus
  • 250 gramų persikų (konservuoti)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 1 kilogramas varškės
  • 130 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų pudingo (vanilinis)
  • 20 mililitrų sulčių (citrinos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukti iki purios masės sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    Palengva į sviesto masę sudėti varškę, įmušti kiaušinius, supilti šviežiai spaustas citrinos sultis.
    Sumaišyti manų kruopas su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir subėrus į jau turimą varškės, sviesto ir kitų ingredientų masę viską gerai išmaišyti.
    Tešlą dėti į kepimo skardą, į tešlą sukaišioti nuvarvintas konservuotas persikų puseles (jei norite galite supjaustyti persikus smulkiau) ir kepti maždaug 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanu ir labai sotu ;)

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • 160 gramų cukraus
  • 250 gramų persikų (konservuoti)
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • 1 kilogramas varškės
  • 130 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų pudingo (vanilinis)
  • 20 mililitrų sulčių (citrinos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išsukti iki purios masės sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
    Palengva į sviesto masę sudėti varškę, įmušti kiaušinius, supilti šviežiai spaustas citrinos sultis.
    Sumaišyti manų kruopas su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir subėrus į jau turimą varškės, sviesto ir kitų ingredientų masę viską gerai išmaišyti.
    Tešlą dėti į kepimo skardą, į tešlą sukaišioti nuvarvintas konservuotas persikų puseles (jei norite galite supjaustyti persikus smulkiau) ir kepti maždaug 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
    Skanu ir labai sotu ;)

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų