Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 150 gramų raudonųjų serbentų
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 200 gramų varškės (liesa)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynius atskirti nuo baltymų.
Trynius ištrinti su 2 šaukštais cukraus, varške, vienos citrinos tarkuota žievele, miltais ir krakmolu.
Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos ir šaukštu cukraus.
Baltymų masę atsargiai įmaišyti į varškės masę.
Sudėti uogas.
Į formeles, pateptas sviestu, sudėti tešlą ir sudėti jas ant skardos, apipiltos karštu vandeniu.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 150 gramų raudonųjų serbentų
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 200 gramų varškės (liesa)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynius atskirti nuo baltymų.
Trynius ištrinti su 2 šaukštais cukraus, varške, vienos citrinos tarkuota žievele, miltais ir krakmolu.
Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos ir šaukštu cukraus.
Baltymų masę atsargiai įmaišyti į varškės masę.
Sudėti uogas.
Į formeles, pateptas sviestu, sudėti tešlą ir sudėti jas ant skardos, apipiltos karštu vandeniu.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą