REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 100 gramų varškės
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, pieno, kiaušinio, druskos ir gerai ištrintos varškės sumaišyti skystą tešlą ir iš jos kepti lietinius. Apkepti abi puses. Ant iškepusių lietinių dėti džemo, perlemkti pusiau ir apkepti iš abiejų pusių. Valgyti galima su grietine ar plakta grietinėle.

Autorius: rm

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 100 gramų varškės
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, pieno, kiaušinio, druskos ir gerai ištrintos varškės sumaišyti skystą tešlą ir iš jos kepti lietinius. Apkepti abi puses. Ant iškepusių lietinių dėti džemo, perlemkti pusiau ir apkepti iš abiejų pusių. Valgyti galima su grietine ar plakta grietinėle.

Autorius: rm

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų