INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
- 2 vienetai obuolių
- 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (tešlai)
- 250 gramų varškės (tešlai)
- šiek tiek druskos (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 100 gramų grietinės (tešlai)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis, išpjaukite sėklalidžius ir apibarstykite cukrumi.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite obuolius.
Apkepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
Tešlai skirtus produktus išplakite iki vientisos masės. Kiaušinių trynius ir baltymus rekomenduoju plakti atskirai. Baltymus įmaišyti paskutinius.
Gautą tešlą supilkite į kepimo formą, o ant viršaus sudėkite pakepintus obuolius.
Pyragą pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę. Kepkite apie 40 minučių.
Autorius: Vida
REKLAMA