Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 gramų varškės (tešlai)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 100 gramų grietinės (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 2 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 gramų varškės (tešlai)
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 100 gramų grietinės (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis, išpjaukite sėklalidžius ir apibarstykite cukrumi.
    Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite obuolius.
    Apkepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
    Tešlai skirtus produktus išplakite iki vientisos masės. Kiaušinių trynius ir baltymus rekomenduoju plakti atskirai. Baltymus įmaišyti paskutinius.
    Gautą tešlą supilkite į kepimo formą, o ant viršaus sudėkite pakepintus obuolius.
    Pyragą pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę. Kepkite apie 40 minučių.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų