• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bananų
  • šiek tiek citrinų
  • 2 stiklinės cukraus
  • 5 valgomieji šaukštai kakavos
  • šiek tiek persikų
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 250 gramų varškės
  • 1 vienetas grietinės (indelis)
  • šiek tiek kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pertepimui reikės:
    1 indelio grietinės
    citrinos
    1 stiklinės cukraus
    vanilinio cukraus

    Papuošimui reikės:
    kokosų
    migdolų
    žemės riešutų
    kivio


    Pirmiausia atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Išplakti trynį, suberti cukrų, išmaišius supilti pieną ir miltus. Sudėti vanilinį cukrų, kepimo miltelius, kakavą ir įspausti truputi citrinos sulčių. Viską išmaišius supilti į kepimo indą.

    Tada reikėtu paruošti varškę. Į atskirą indą sudėti varškę, grietinę ir cukrų. Viską išmaišyti ir supilti ant tešlos.

    Tada supjaustytą grėžinėliais bananą ir persiką išdėlioti pagal savo nuožiūrą ant paruoštos tešlos.

    Iškepus biskvitą atvėsinti. Kol atvės biskvitas, galima pasidaryti pertepimą. Į indą sudėti grietinę, cukrų, citrinos sultys, vanilinį cukrų. Viską išmaišyti.

    Papuošimui reikia susmulkinti žemės riešutus. Atvėsus biskvitui padalinti į keletą dalių. Jas pertepti ir šonus apibarstyti žemės riešutais ir migdolais. Supjaustyto kivio grėžinelius išdėlioti aplinkui tortą. Ir visą likusią dalį apibarstyti kokosu.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bananų
  • šiek tiek citrinų
  • 2 stiklinės cukraus
  • 5 valgomieji šaukštai kakavos
  • šiek tiek persikų
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 250 gramų varškės
  • 1 vienetas grietinės (indelis)
  • šiek tiek kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pertepimui reikės:
    1 indelio grietinės
    citrinos
    1 stiklinės cukraus
    vanilinio cukraus

    Papuošimui reikės:
    kokosų
    migdolų
    žemės riešutų
    kivio


    Pirmiausia atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Išplakti trynį, suberti cukrų, išmaišius supilti pieną ir miltus. Sudėti vanilinį cukrų, kepimo miltelius, kakavą ir įspausti truputi citrinos sulčių. Viską išmaišius supilti į kepimo indą.

    Tada reikėtu paruošti varškę. Į atskirą indą sudėti varškę, grietinę ir cukrų. Viską išmaišyti ir supilti ant tešlos.

    Tada supjaustytą grėžinėliais bananą ir persiką išdėlioti pagal savo nuožiūrą ant paruoštos tešlos.

    Iškepus biskvitą atvėsinti. Kol atvės biskvitas, galima pasidaryti pertepimą. Į indą sudėti grietinę, cukrų, citrinos sultys, vanilinį cukrų. Viską išmaišyti.

    Papuošimui reikia susmulkinti žemės riešutus. Atvėsus biskvitui padalinti į keletą dalių. Jas pertepti ir šonus apibarstyti žemės riešutais ir migdolais. Supjaustyto kivio grėžinelius išdėlioti aplinkui tortą. Ir visą likusią dalį apibarstyti kokosu.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų